03 5630242 | 040 223224 pos-dej@t-2.net

Klima Naprave

Na slovenskem tržišču smo prisotni kot distributer klimatskih naprav z montažo proizvajalca VIVAX in pooblaščeni servis klimatskih naprav proizvajalca VIVAX. Generalni zastopnik in uvoznik VIVAX za Slovenijo je podjetje LUNTA Inženiring d.o.o. s katerim poslovno sodelujemo.
Zavedajoč se problematike kvalitete zraka in udobja v bivalnih in poslovnih prostorih, je naš poudarek na teh področjih: varovanje zdravja ter varčevanje z energijo. Nudimo kvalitetno ponudbo klimatskih naprav in hladilne tehnike za domačo rabo, lahko poslovno rabo in aplikacije za kompleksne rešitve. Podjetje stalno spremlja smernice razvoja klimatskih naprav in hladilne tehnike, svoje znanje pa izpopolnjujemo z obiskom seminarjev in sejmov na področju klimatizacije. Zanesljivost, strokovnost in izkušnje na področju klimatizacije so privedle do izpopolnjenosti izbora klimatskih naprav, kar je naš adut za prepričljivost pri kupcih.

Ponuda Klima Naprave

Poglejte našo ponudbo VIVAX klima naprav v katalogu. V katalogu boste našli vse specifikacije, potem lahko izberete klimo katera vam odgovarja največ vašim potrebam. V kolikor imate pomisleke ali neodločnost, vedno smo tu, da vam damo nasvet ob izbiri naprave.

Lahko nas pokličete na tel.: 03 5630242 // 040 223224 od ponedeljka do petka od 08:00 – 10:00 ure ali kontaktirate pisno – izpolnite obrazec: Kontaktirajte nas.

Naročilo klimaTalni split sestav / DC inverter

Predstavitev V-DESIGN

Predstavitev R-DESIGN